ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ!

ПОВІДОМЛЯЄМО про ліквідацію Головного управління регіональної статистики як юридичної особи публічного права відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2022 р. № 1371 «Про ліквідацію Головного управління регіональної статистики»

Опубліковано в категорії: Без категорії | Залишити коментар

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА) запрошує на навчання!

НАСОА здійснює набір студентів на 2023-2024 навчальний рік на умовах державного замовлення (за рахунок бюджетних коштів) та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб за спеціальностями: Прикладна статистика та бізнес-аналітика, Цифрова економіка, Фінанси, банківська справа та страхування, Облік і оподаткування, Право, Публічне управління та адміністрування, Менеджмент, Маркетинг, Комп’ютерні науки.

В цьому році вступ до Коледжу бізнесу та аналітики (м. Київ) та Фахового коледжу економіки та управління (м. Біла Церква) проводиться на основі мотиваційних листів.

Вступ до Національної академії статистики, обліку та аудиту проводиться на основі результатів національного мультипредметного тесту (НМТ). 

Детальна інформація щодо вступу наведена на сайті
Академії  http://nasoa.edu.ua/abituriyentovi/ та
коледжу  http://cba.nasoa.edu.ua/abiturientam/

Опубліковано в категорії: Без категорії | Залишити коментар

До уваги користувачів ЄДРПОУ

Наказ Державної служби статистики  від  25 липня 2022 року №209 “Про затвердження вартості користування данними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України”, зареєстрований у  Міністерстві юстиції України 01 вересня 2022  року за  № 999/38335.

Наказ Державної служби статистики від 02 листопада 2020 року  № 312 “Про затвердження Змін до Положення про порядок і умови користування даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України”, зареєстрований у Міністерстві  юстиції України 22  лютого 2021 року   за    № 224/35846.

Опубліковано в категорії: Без категорії | Залишити коментар

Статистика в cмартфоні

 

Скриншот

Мобільний додаток «Статистика в Смартфоні» надає можливість оперативно та зручно отримувати статистичну інформацію з наборів даних Держстату, розміщених на єдиному державному вебпорталі відкритих даних (наразі доступна інформація з 2015 року).


Зручний інтерфейс допоможе Вам візуалізувати інформацію наборів даних (лінійний графік або гістограма) за обраними параметрами: показники, класифікації, територія та період.

Функціонал додатка «Статистика в Смартфоні»:
✓ доступ до актуальної статистичної інформації
✓ групування наборів даних за темами (галузями статистики)
✓ візуалізація у вигляді графіків і гістограм
✓візуалізація за обраними параметрами (показники, класифікації, територія та період)
✓ керування візуалізацією за допомогою жестів
✓ збереження наборів до розділу «Мої набори»
✓ поширення інформації через месенджери та соціальні мережі
 
Встановити додаток Статистика в Смартфоні
 
Опубліковано в категорії: Без категорії | Залишити коментар

Опубліковано в категорії: Без категорії | Коментарі Вимкнено до